fbpx

Video

Je kunt onze yoga lessen ook online volgen, op deze manier kun je thuis eens een extra lesje doen of onze lessen op afstand eens proberen. Check de online yoga lessen hieronder en doe mee.

Meer online yoga lessen?

Kijk in ons lesrooster en meld je aan voor de online les. Via de mail krijg je direct toegang tot de extra online lessen van deze week.

online yoga lessen

Online Yin Yoga les door Cat

Bij Yin Yoga gaat het erom dat je zoveel mogelijk spieren loslaat. In tegenstelling tot de meeste sporten en bijvoorbeeld vinyasa yoga waar je juist je spieren aan- en ontspant. De houdingen die je aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los wat het lichaam een diepe stretch geeft. Hierdoor is Yin yoga een goede aanvulling op actieve sporten als hardlopen, fietsen, zwemmen of fitness en als je een zittend beroep hebt.

Restorative Yoga video door Pernille

Bij restorative yoga gaat het over totale ontspanning. Het is dan ook een zeer meditatieve les. Restorative yoga zorgt ervoor dat lichaam en geest teruggaan naar de originele staat van balans. Met hulp van dekens, kussens en/of blokken breng je je lichaam in comfortabele en ontspannen houdingen.