Over ons

Over ons moet je vooral weten dat wij een zo gewoon mogelijke yogastudio zijn. Wij vinden het gewoon dat de drempel laag is om yoga te kunnen doen. Een proefles is bij ons gratis en als je nog een andere les wilt proberen, dan doen we daar niet moeilijk over. Ook doen we niet aan inschrijfgeld en langdurige abonnementen, bij ons is maandelijks opzeggen gewoon mogelijk.

Pas minder betalen als je een heel lang abonnement afsluit? Dat vinden wij maar niks. Je krijgt daarom standaard een abonnement voor de laagste prijs en je kunt dit elke maand opzeggen, wijzigen en zelfs pauzeren.  Dit soepele beleid, vinden wij heel gewoon maar is iets wat je bij andere yogastudio’s of sportscholen vrijwel nooit ziet.

Bij onze yogalessen en andere activiteiten is iedereen welkom! Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan of juist alle houdingen op je duimpje kent. Onze lessen zijn voor iedereen, want wij bieden verschillende soorten yoga, meditatie, mindwalk, mindfulness en andere activiteiten. Zo is er voor ieder wat wils. Je kunt naast yoga ook nog meedoen aan de sportlessen van de Sportpleats. Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk, bij ons ben je geen nummer, maar willen we weten wie je bent en wat je motivatie is. Onze groepen zijn daarom ook klein. Op deze manier willen we optimale omstandigheden creëren en er voor zorgen dat je een fijn moment voor jezelf ervaart.

We nodigen je van harte uit om eens langs te komen voor één van onze lessen!

Onze yogastudio

Onze yogastudio

Onze yogastudio is gevestigd in de Techumerpleats. Op de 2e verdieping van deze gerenoveerde boerderij vind je onze sfeervolle ruimte.

Asbjorg

Asbjorg is gecertificeerd yoga docent. Ze heeft dan ook meer dan 500 uren aan yoga opleidingen gevolgd. Hiernaast is ze ook mindfulness trainer. Ze verzorgt de lessen Yin Yoga, Specials en activiteiten zoals MindWalk en Mindfulness. Samen met Mechiel runt ze Yogastudio Leeuwarden Zuid.

Pernille

Pernille verzorgt de Restorative Yoga les. Na een carrière als verloskundige heeft ze zich de afgelopen 6 jaar op yoga gestort en is d.m.v. diverse Yoga Teacher Trainingen gecertificeerd yoga docent geworden. Ze is ook mindfulness trainer.

Carlijn

Carlijn geeft op maandagavond Vinyasa Yoga. Daarnaast is ze werkzaam in het voortgezet onderwijs als docent drama.

Mechiel

Mechiel geeft geen lessen, maar regelt vooral veel dingen, houdt de site actueel en stuur je wekelijks een leuke nieuwsbrief. Hij is samen met Asbjorg eigenaar van Yogastudio Leeuwarden Zuid.

Geregistreerd Yoga Docent

Asbjorg is geregistreerd bij de Yoga Allicance onder registratienummer is 291410. Ze heeft meer dan 500 uur scholing gevolgd en meer dan 100 uur leservaring.

Vereniging voor Mindfulness

Wij zijn aangesloten bij de vereniging voor mindfulness. Dit is een kwaliteitsgarantie waarmee wordt aangetoond dat wij gecertificeerd zijn en voldoende zijn opgeleid om mindfulness-based programma’s te geven.

Nederlandse orde van beroepscoaches

Asbjorg is geregistreerd coach bij de Nobco. Het kwaliteitskeurmerk voor professionele coaches.