fbpx

Tarieven

Onze tarieven

De tarieven van Yogastudio Leeuwarden Zuid zijn flexibel en voordelig. Je kunt bij ons uit 3 verschillende abonnementen worden kiezen. De 10 lessenkaart voor degene die af en toe mee wil doen, het 1x in week abonnement en voor degene die vaker yoga wil doen het onbeperkte abonnement. Je kunt je abonnement of lessenkaart gebruiken voor onze lessen, maar ook voor de specials.

I am test text for Call to action.

Opzeggen

Een 10 lessenkaart is 6 maanden geldig en een abonnement loopt door totdat deze wordt opgezegd. Het opzeggen kan maandelijks en gemakkelijk door middel van een e-mail naar info@sportpleats.nl te sturen. De opzegging gaat de eerstvolgende maand in.

Betaling van de abonnementen gaat via Eversports. We hanteren geen inschrijfkosten.

Pauzeren

Stuur een mail naar info@sportpleats.nl en zet daarin de periode dat je abonnement gepauzeerd moet worden. Vervolgens ontvang je van ons een bevestiging en wordt je abonnement de genoemde periode gepauzeerd. Het maandbedrag wordt vervolgens naar beneden bijgesteld, zodat je alleen betaalt voor de keren dat je er daadwerkelijk bent.

Geef de pauzering de voorafgaande maand aan, zodat de incasso tijdig aangepast kan worden. Achteraf pauzeren is niet mogelijk.

Bedrijfsfitness

De Sportpleats is ook aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan sporten!

Al onze yoga abonnementen kun je via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan afnemen. 10 lessenkaarten kunnen niet via Nationaal Bedrijfsfitness Plan worden afgenomen.

Neemt het bedrijf waar jij werkt nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever.

Een abonnement, les of lessenkaart aanschaffen