fbpx

Mindfulness

Mindfulness training

BeMindful is een online mindfulness training, waarmee je in korte lessen kennismaakt met Mindfulness en waar en wanneer je maar wilt oefenen.

mindfulness

Tegenwoordig hebben we een druk leven. Er zijn continu prikkels om ons heen en we worden bij tijd en wijle geleefd. Gevolg is dat er veel sprake is van piekeren, stress en het aantal mensen met een burn out neemt als maar toe.

BeMindful is een training met Mindfulness Oefeningen. Tegenwoordig hebben we een druk leven. Er zijn continu prikkels om ons heen en we worden bij tijd en wijle geleefd. Gevolg is dat er veel sprake is van piekeren, stress en het aantal mensen met een burn out neemt als maar toe.

Of je nu wel of geen klachten ervaart: Mindfulness gaat jou veel opleveren. Na het volgen van deze training ervaar je wat het is om meer in het hier en nu te leven en daarmee meer kunt genieten.

Minfulness is geen zweverig gebeuren: het is een wetenschappelijk onderbouwd programma. In deze training krijg je eerst een introductie, vervolgens kun je aan de slag met een van de thema’s: automatische piloot, stress, gedachten en positieve emoties. Elk thema bestaat uit 10 oefeningen die je d.m.v. praktische oefeningen meenemen in het mindfulness gedachtegoed.

mindfulness training

BeMindful gaat jou stap voor stap begeleiden met mindfulnes. Mindfulness leert je uit je denken te stappen en te ontspannen en daarmee in het nu te zijn.

Mindfulness gaat jou veel opleveren.

Wat leer je tijdens de mindfulness training?

Betere prestaties

Je leert hoe je je beter kunt concentreren en langer je concentratie kunt bewaren.

Minder angstig

Uit onderzoek blijkt dat als je last hebt van angstklachten mindfulness helpt. Mindfulness heeft hele fijne oefeningen om beter om te gaan met angst.

Stressbestendigheid

Mindfulness wordt tegenwoordig wel gezien als een ontspanningsoefening. Mindfulness kan inderdaad helpen om te ontspannen, maar er zijn nog veel meer manieren waarop het stress tegengaat. De training is ontwikkeld om stress tegen te gaan en uit onderzoek is gebleken dat dit heel goed werkt.

Betere relaties

Als je mindful bent communiceer je beter. Dat komt omdat je beter luistert en niet direct met je oordeel klaar staat.

Beter slapen

Mindfulness helpt om het piekeren te stoppen dat je uit de slaap houdt.

Gelukkiger

Over het algemeen voel je je beter en heb je meer positieve emoties. Als negatieve gevoelens toch ontstaan herstel je daar sneller van.