Op locatie

Op locatie

Investeren in de gezondheid loont. Door activiteiten zoals yoga, meditatie of mindfulness heb je minder stress, wordt je productiever en creatiever. Naast onze lessen in de Techumerpleats verzorgen we daarom ook lessen op locatie. Voor werknemers bijvoorbeeld een wekelijkse yogales, een meditatie om het hoofd leeg te maken voor een vergadering, maar ook voor andere gezelschappen bieden we verschillende activiteiten.

Door voldoende te bewegen ben je gezonder, creatiever en productiever én minder vaak ziek.

Meditatie

De hele dag berichten via de app of mail, mensen die je bellen, werkdruk en stress. Het is een uitdaging om je dan nog volledig te kunnen concentreren op je werk en productief te zijn. Meditatie helpt je te ontspannen en je gedachtenstroom tot rust te brengen. Door te leren gedachten, emoties en gevoelens te observeren, ontstaat kalmte en rust. Dit zorgt ervoor dat je jouw productiviteit verhoogt, je lekkerder in je vel komt te zitten en jouw gezondheid verbetert.

Meditatie kan in de vorm van een korte sessie van 15 minuten voor bijvoorbeeld een vergadering, maar ook in de vorm van een workshop (van 1 tot 4 uren) op locatie worden verzorgd. Alles is bespreekbaar, neem gerust contact op.

Bedrijfsyoga

Yoga bevordert de creativiteit en concentratie van uw werknemers of gezelschap en heeft een zeer gunstig effect op stressvermindering. We bieden lessen en workshops aan die aangepast kunnen worden naar de specifieke wensen en behoeften van uw organisatie.

Deze lessen en workshops kunnen worden gegeven bij u op locatie, maar kunnen ook plaatsvinden in onze studio. Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Mind Walk

Bij Mind-Walk, gaan we mindful wandelen. Eenmalig als workshop of tijdens een 10-delige training. Wandelen combineren we met invloeden uit de tai chi / yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Deze oefeningen komen terug in een wandeling van ongeveer 3 tot max. 5 km. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.

ONZE KLANTEN
de friesland
aegon
spijswijzer