fbpx

Relax Yin Yogaspecial – vrijdag 20 maart 2020

relax yin yogaspecial

Relax Yin Yogaspecial – vrijdag 20 maart 2020

Schud de winter van je af met deze Relax Yin Yogaspecial en sla de brug van winter- naar lente-energie. Tijdens deze yogaspecial combineer je meditatie, Yin en Restorative houdingen.

As we carefully tend the garden of our body, heart and mind, the flowers of clarity, inspiration and creativity will bloom.

De lente

De natuur ontwaakt uit haar winterslaap en begint te leven. De natuur wordt wakker en er is meer licht, warmte, zon en groei. Er is een naar boven gerichte energie die alles opnieuw doet groeien. Alles is in beweging en komt naar buiten. Zaadjes die onder de grond hebben gerust, steken hun kopjes weer boven de grond uit.  Bomen en planten lopen uit. Er wordt vormgegeven aan een nieuwe cyclus waar volop groei en ontwikkeling is.

Lente is het seizoen van groei, bloei, het plaatsen van intenties en deze laten ontkiemen. Een tijd om dingen uit te werken en ermee naar buiten te komen. Een seizoen ook van opruimen en een grote schoonmaak. Zowel van binnen als van buiten.

relax yin yogaspecial

Relax Yin Yogaspecial

Deze yogaspecial doen we houdingen om de transitie van de winter naar de lente zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Een combinatie van meditatie, Yin en Restorative houdingen, die de energie van de lente en de bijbehorende chakra’s en meridianen (energiebanen) activeren en in balans brengen. Tevens ontwaken de houdingen innerlijke kracht, creativiteit en je intentie tot groei.

Geen moeilijke houdingen, maar gericht op ontspanning. We gebruiken kussen en dekens om zo lekker mogelijk te liggen in de verschillende houdingen. Kaarslicht, essentiële oliën, adjustments en lichte muziek. Deze yogaspecial is de perfecte manier je in balans te brengen voordat de lente begint en is een traktatie voor jezelf.

Informatie

Relax Yin Yogaspecial
Vrijdag 22 maart van 19:15 tot 21:15 uur
Docent: Pernille Smaal-IJsseldijk

Kosten: €22,50
Inclusief thee en wat lekkers na afloop.

Aanmelden

 

Geen reactie's

Geef een reactie