fbpx

Lunar Slow Flow – Yogaspecial

lunar slow flow

Lunar Slow Flow – Yogaspecial

Op zondag 1 maart hebben we weer een yogaspecial, dit keer de Lunar Slow Flow. Een twee uur durende special waarbij jouw zenuwstelsel en geest een reset krijgen en je de energie weer door jouw lichaam laat stromen.

Lunar

In deze special verdiepen we ons in de Lunar (Yin) energie. Vanuit de Chinese traditie ben je misschien bekend met de Yin en Yang. De Indische traditie lijkt erop, zij omschrijven het aan de hand van de zon en de maan: Solar en Lunar.

Maak ook kennis met deze Lunar energie. Yin energie wordt vaak geassocieerd met stilte, maar Yin en Lunar zijn ook ‘intuïtief, naar binnen, naar beneden, zacht enz.’

Reset van je lichaam

Tijdens de Lunar Slow Flow special stel je jezelf open voor de helende stroom in je lichaam. Harmoniserende bewegingen en een langzaam tempo van beweging en ademhaling zorgen ervoor dat de energie weer kan stromen door je lijf. Jouw zenuwstelsel en geest worden uitgenodigd om te resetten en te ontspannen door weer bewust verbinding te maken met de aarde.

Bij Lunar Slow Flow kan het lichaam in alle richtingen worden geopend, maar met weinig fysieke inspanning: we blijven dicht bij de grond en maken gebruik van de zwaartekracht om het lichaam te openen.

Slow Flow

Slow Flow is een meditatieve vorm van yoga die je helpt om te vertragen, gedachtes te kalmeren en uitnodigt om weer terug te komen in het lijf en het moment – in het hier en nu. Slow Flow is een zachte vorm van yoga waarbij je in een heel rustig tempo van houding naar houding beweegt. Het is hierdoor ook geschikt voor mensen die herstellen van een burn-out en voor degenen die liever minder gewichtdragende oefeningen op hun handen en polsen doen.

Informatie

Lunar Slow Flow
Zondag 1 maart van 9:30 tot 11:30 uur
Docent: Carlijn Wagendorp

Kosten: €22,50
Inclusief thee en wat lekkers na afloop.

Aanmelden
Geen reactie's

Geef een reactie