fbpx

Yoga in Leeuwarden

yoga leeuwarden

Yoga in Leeuwarden

Wil jij yoga in Leeuwarden doen? Dan ben je bij Yogastudio Leeuwarden Zuid op het goede adres. Sinds 2017 bieden we yoga aan in de Techumerpleats in Techum aan de zuidkant van Leeuwarden. De yogastudio is onderdeel van de Sportpleats, naast yoga kun je meedoen aan bootcamp, zwangerschapscursus ZwangerFit, lessen voor kinderen en je kunt persoonlijke hardlooptraining volgen.

Yogastudio Leeuwarden Zuid is dé plek voor een fijn moment voor jezelf. Wij bieden diverse yoga lessen, mindfulness, meditatie en meer.

Yoga in Leeuwarden kan bij ons met de meest flexibele tarieven. Bij ons maak je altijd een passende keus tussen een abonnement of lessenkaart en zit je nooit langer dan een maand aan je abonnement vast. Bovendien kun je bij ons je abonnement pauzeren én ook lid worden via Bedrijfsfitness.

yoga leeuwardenYoga voor iedereen uit Leeuwarden (en omstreken)

Over ons moet je vooral weten dat wij een zo gewoon mogelijke yogastudio zijn. Wij vinden het gewoon dat de drempel laag is om yoga te kunnen doen. Een proefles is bij ons gratis en als je nog een andere les wilt proberen, dan doen we daar niet moeilijk over. Ook doen we niet aan inschrijfgeld en langdurige abonnementen, bij ons is maandelijks opzeggen gewoon mogelijk.

Pas minder betalen als je een heel lang abonnement afsluit? Dat vinden wij maar niks. Je krijgt daarom standaard een abonnement voor de laagste prijs en je kunt dit elke maand opzeggen, wijzigen en zelfs pauzeren.  Dit soepele beleid, vinden wij heel gewoon maar is iets wat je bij andere yogastudio’s of sportscholen vrijwel nooit ziet.

Bij onze yogalessen en andere activiteiten is iedereen welkom! Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan of juist alle houdingen op je duimpje kent. Onze lessen zijn voor iedereen, want wij bieden verschillende soorten yoga, meditatie, mindwalk, mindfulness en andere activiteiten. Zo is er voor ieder wat wils. Je kunt naast yoga ook nog meedoen aan de sportlessen van de Sportpleats. Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk, bij ons ben je geen nummer, maar willen we weten wie je bent en wat je motivatie is. Onze groepen zijn daarom ook klein. Op deze manier willen we optimale omstandigheden creëren en er voor zorgen dat je een fijn moment voor jezelf ervaart.

Kom je uit de omgeving van Leeuwarden en wil je een keer yoga proberen? We nodigen je van harte uit om eens langs te komen voor een gratis proefles!

Geen reactie's

Geef een reactie